Trial Biking

top

Trial Biking

Trial Biking

Trial Biking er en ekstrem håndtering af cykel færdigheder og balance. Der køres, springes, på alle former for forhindringer, både naturlige og menneskeskabte. Trial Biking er først og fremmest en europæisk sport opstået i Spanien. Men er også under udbredelse i USA. Trial Biking kræver kontrolleret bremsning og evnen til at balancere på cyklen uden at sætte en fod ned. Cyklerne er præget af kraftige bremser, bredt styr, letvægts dele, en lav gearing, lavt dæktryk med et tykt bagdæk, karakteristisk ramme geometri, og som regel uden sæde.

Hal-A

Alle kan være med!

Hal-A Giver dig mulighed for at dyrke Trial Biking fra begynder til top niveau. Nederst i hallen er opsat et komplet Trialafsnit, hvor du kan afprøve dine evner. Vi træner hver mandag og onsdag aften. Det er dog også muligt at benytte banen uden for trænings tidspunkterne.

10

Udstyr

Det eneste du skal medbringe for at kunne bruge trial banen og deltage til træningen, er dig selv. I Hal-A er der mulighed for at låne udstyret, som består af en cykel og sikkerheds godkendt  hjelm. Eget udstyr kan også medbringes, dette er dog på eget ansvar.

17

Træning

Er du medlem af Skive ungdomsskole kan du modtege træning i trial bike.

Mandag 17.00 – 20.00

Onsdag 17.00 – 20.00

 

 

Lån af cykel Gratis

Hal-A

“Det udfordrende Trial afsnit, stiller store krav
til koncentration og balance”

Hal-A

“Nybegynder eller top niveau, alle kan være med!”