Skateboard

Top-skate

Skateboard

Hvad er skateboarding ?

Skateboarding er en sport, en kunstform, en hobby, en transportform, og sidst men ikke mindst en livsstil. Skateboarding er opstået i 1960’ernes USA hvor der dengang blev kørt i tomme swimming pools. Siden er sporten vokset støt og er i dag verdensomspændene. Hal-A har faciliteterne til no limet skateboarding 2500 m² fabriksgulv inrettet med ramper, rails, boxe, quarter pipes, bankhip, funbox, kickers, banks, slappies mm. Her er ingen undskyldninger. Besøg Hal-A og udlev livstilen.

Hal-A
Fakta om Skateboarding:

3 Stilarter som er værd at kende

Vert

Stilen heder vert, fordi det er den retning, som trickene går, når skaterne kører på ramper og flyver op i luften.

Street

Street-stilen foregår i bylandskabet. Her handler det om fart og forsering af objekter.

Freestyle

Freestyle kendetegnes ved, at man kan stå og lave en masse tekniske tricks på samme sted.

Hal-A

“25m dobbelt rampe!”

Hal-A

“Stort Street afsnit med vert i bunden”

Fakta om Skateboarding:

4 tricks som er værd at kende:

Ollien

Et trick, hvor skateren sparker brættet op i luften og hopper. Effekten er, at skateboardet bliver hængende under fødderne.

Kickflips

Et kickflip, går ud på at få brættet til at dreje sidelæns, hele vejen rundt om sig selv, mindst en gang, imens skateren svæver ovenover boardet.

Kickturns

Et kickturn går ud på, at skateren kommer kørende og med sin bageste fod sparker boardet til siden for at skifte retning.

Rock’n’rolls

En rock’n’roll på en rampe er det trick, hvor skateren kører op på kanten af rampen, med det ene sæt hjul og derefter kører væk igen.